Visibilidad Comercios Montuiri
GUANYA VISIBILITAT

Aprofita't de Montuïri Innova per a guanyar visibilitat. Hem creat i estem gestionant unes Xarxes Socials i un portal web per a vosaltres, on podeu promocionar el vostre negoci, ofertes, etc. Nosaltres ens encarreguem de donar-li visibilitat.

digitalizar comercios de montuiri
DIGITALITZA EL TEU COMERÇ

Cada vegada més, el client compra digital, no hi ha res més a veure la baixada de l'efectiu enfront de la targeta de crèdit. Que millor manera de començar a digitalitzar la teva empresa, que de la mà de Montuïri Innova.

formacion comercios montuiri
FORMACIÓ GRATUÏTA

El nostre objectiu és ajudar-vos i aportar-vos el màxim de valor. Per això, cada dia treballem a crear contingut per a vosaltres (Formacions, posts, webinars, etc.) Per a ajudar-vos a adaptar-vos a la nova era digital.

PREGUNTES FREQÜENTS

Sí! Inscriure’s és gratuït i no cobrem cap comissió de les vendes que es produeixin a partir de la plataforma. A més el servei compta amb una assessoria totalment gratuïta, on de la mà d’uns experts veurem que reptes teniu en particular en la vostra empresa i com es poden intentar resoldre.

Simplement per a inscriure’s, cal emplenar el formulari que trobaràs més amunt. Christine, la responsable de Montuïri, us cridarà i anirà a la vostra empresa a explicar-vos tot el servei detalladament.