Tallers Rafel Miralles

Grup Miralles-Palfinger és una empresa especialitzada en la construcció de tota mena de carrosseries; venda, instal·lació i reparació de grues i plataformes elevadores.

Trobem Tallers Miralles a la Ctra. Vella de Manacor i està dedicada a treballar el ferro des de fa 25 anys. Des de 1975, any en què Rafel Miralles (pare) va crear els tallers. Compte amb unes instal·lacions de 1.200 m² adaptant-se a les necessitats dels seus clients i buscant sempre la màxima qualitat dels seus productes (objectius que mantenen els seus hereus). GRUP MIRALLES PALFINGER està dividit en dos sectors:

Per una banda, es dediquen al sector més industrial, on es realitzen carrosseries per camions o caixes per al transport (obertes, tancades, ramaderes, fruiteres, per a transport de cavalls...). En definitiva, a TALLERS RAFEL MIRALLES estudien cada cas individualment, visiten professionalment al client a qualsevol lloc de l'illa i confeccionen un pressupost sense cap mena de compromís.

Per l'altra banda es dediquen a la venda, muntatge i reparació de grues sent el concessionari oficial a Mallorca i Eivissa de la marca Palfinger. En aquest àmbit abasten també la venda i reparació de plataformes elevadores, cistelles porta persona i qualsevol altre accessori relacionat amb aquest món.

Els convidem que si tenen algun dubte o problema es posin en contacte amb ells.

CONTACTE

ESCRIURE UNA RESSENYA

PRODUCTES O SERVEIS QUE OFEREIX AQUEST COMERÇ

PROMOCIONS

RESSENYES CLIENTS

Encara no hi ha ressenyes disponibles. Deja una reseña

CONTACTE

ESCRIBIR UNA RESEÑA
TE PUEDE INTERESAR
Loteria Montuïri

Loteria inaugurada l'any 2016. Ha tingut una gran acollida per la gent del poble. Recentment, es va consign...

Estanc Montuïri

L'Estanc de Montuïri porta obert des de 1996 i és de gran importància al poble, perquè és on acudeix la maj...

Pizzeria Sami

Amant dels pepitos? Aquí trobaràs un pepito ben equipat, l'especial de la casa: el Pepito Sami. Un deliciós...